Zoete Suikerbollen met Panomix Vienna
Zoete Suikerbollen met Panomix Vienna
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
1.000 g | 10 % | gist | |
4.500 g | 45 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
2.500 g | 25 % | kaneelgranules | |
2.500 g | 25 % | suikernibs P4 |
Decoratie
1.200 g | suikernibs P2 |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 25°C.
Direct de vulling doorwerken.
Afwegen 1950 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Decoreren met suikernibs P2.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 10 minuten.
Uitkomst 333 stuks