Zoete Sloffen
Zoete Sloffen
Recept
10.000 g | 100 % | Parade Oliebol Vanille * | |
700 g | 7 % | gist | |
7.200 g | 72 % | water | |
1.000 g | 10 % | Muffinolie ** |
* Pan. Oliebol bevat zout!
** In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
1.000 g | 10 % | Pajets Chocolade | |
1.500 g | 15 % | suikernibs P4 |
Decoratie
1.590 g | Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV (30 g per stuk) |
Werkwijze
Spuit een langwerpige pie-plate (30 x 8 cm) in met Carlex.Bestrooi de bodem van de pie-plate met kruimeldeeg.
Van alle grondstoffen een beslag maken.
In de planeetmenger 7 minuten draaien met de vlindergard in de 2e versnelling.
De vulling direct door het beslag mengen.
Beslagtemperatuur 27°C.
Spuit met een spuitzak (zonder spuitmond) 400 gram beslag in de pie-plates met kruimeldeeg.
Narijs 20 minuten.
Bakken met iets stoom.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 20 minuten.
Uitkomst 53 stuks
Kruimeldeeg is te vervangen door Glanssuiker Grof!