Zoete Kwartjes
Zoete Kwartjes
Recept 1
2.500 g | Panomix Vienna * | ||
2.500 g | tarwebloem | ||
250 g | gist | ||
2.000 g | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Recept 2
2.500 g | Panomix Vienna * | ||
2.500 g | tarwebloem | ||
250 g | gist | ||
2.150 g | water | ||
300 g | Wigo Kirschmelange |
* Panomix Vienna bevat zout!
Afwerking
285 g | Ovex Liquide |
Werkwijze
Van de grondstoffen van beide recepten kort afgekneden degen vormen.Deegtemperatuur 25°C.
Opmaken als voor brood en iets platdrukken.
Geef het deeg een rust van ca. 20 minuten in de koeling.
Uitrollen tot een dikte van 3 mm.
Vierkantjes snijden van 6 x 6 cm (ca. 20 gram).
Leg vier vierkantjes om en om in elkaar en vouw de uiteinde naar binnen tot een vierkant.
Draai de vierkantjes om en leg ze op de bakplaat.
Strijken met Ovex Liquide.
Narijs 50 minuten.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 9 minuten
Uitkomst 190 stuks