Zoete Groenten Cake
Zoete Groenten Cake
Recept
4.000 g | Royal Muffin | |
1.700 g | boter * | |
1.600 g | water |
* gesmolten
Vulling
400 g | venkel | |
400 g | paprika | |
400 g | courgette | |
160 g | gember |
Decoratie
300 g | venkel | |
300 g | paprika | |
300 g | courgette | |
400 g | rietsuiker |
Werkwijze
De courgette, paprika en venkel in blokjes snijden, de verse gember raspen.Meng de Royal Muffin, (gesmolten) boter en water met de vlinder tot een glad beslag.
Planeetmenger 5 minuten in 1e versnelling.
Voeg de vulling gedurende de laatste minuut toe.
Verdeel het beslag over 4 Bakvormen plaatcake of 2 platen van 60 x 40 cm.
Decoreren met de groente en bestrooien met suiker.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd ca. 40 minuten.
Uitkomst 4 stuks