Zoete Grissini's
Zoete Grissini's
Recept
500 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
500 g | 50 % | tarwebloem | } |
50 g | 5 % | gist | |
350 g | 35 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Doortoeren
400 g | 40 % | korstboter/margarine |
Vulling
60 g | greinsuiker P2 |
Decoratie
330 g | Victoriabeslag met Calif.Amandel Schaafsel |
Werkwijze
Deeg glad draaien, maar niet taai.Deegtemperatuur 24°C.
Voorrijs 20 minuten.
De korstboter invouwen en drie halve franse toeren geven (in drieën).
Deeg koelen en uitrollen tot een dikte van 7 mm.
De helft van het deeg bestrooien met greinsuiker P2 en dubbelvouwen.
Nogmaals uitrollen tot een dikte van 7 mm (breedte ca. 30 cm).
Boven- en onderkant plak decoreren met victoriabeslag.
Repen snijden van 1,5 cm breedte en spriraliseren.
Narijs 30 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 13 minuten.
Uitkomst 33 stuks