Zoete Bloesem
Zoete Bloesem
Fonceerdeeg
8.500 g | Hardewenerdeeg met Kanomix (100 g per stuk) | ||
2.975 g | Fruitful Raspberry Jam (35 g per stuk) |
Recept 1
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
600 g | 6 % | gist | |
4.200 g | 42 % | water | |
500 g | 5 % | boter |
* Panomix Vienna bevat zout!
Recept 2
14.875 g | Red Velvet Cakebeslag (175 g per stuk) |
Afwerking 1
4.250 g | Paletta Spray Neutraal (50 g per stuk) |
Afwerking 2
6.800 g | Ganache met Arabesque Blanc 29 (80 g per stuk) |
Werkwijze
Leg een plak hardewenerdeeg op de bodem van een taartpan (doorsnede 20 cm).Bestrijk de plak met Fruitful Raspberry Jam.
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 900 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Plaats 6 bolletjes op de hardewenerplak en spuit of schep hierover het cakebeslag.
Narijs 75 minuten.
Oventemperatuur 210°C >170°C.
Baktijd 25 minuten.
Na het afkoelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Spuit de Ganache tussen de ruimte van de bolletjes.
Uitkomst 85 stuks