Zacht Kleinbrood Spelt
Zacht Kleinbrood Spelt
Recept
10.000 g | 100 % | Panovite Spelt * | |
600 g | 6 % | gist | |
5.500 g | 55 % | water | |
600 g | 6 % | Exakt Ambacht | |
100 g | 1 % | Protea |
* Panovite Spelt bevat tarwegluten, niet geschikt voor mensen met tarwe-allergie
Decoratie
1.212 g | Decor Speltvlokken (4 g per stuk) |
Werkwijze
Voor een goede vochtopname het deeg wat langer in de eerste versnelling kneden.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1650 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Decoreren met Decor Speltvlokken.
Narijs 80 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 8 minuten.
Uitkomst 303 stuks