Yellow Passion
Yellow Passion
Bodem
700 g | Sloffendeeg met Kanomix | |
200 g | Perla Amandelpan | |
100 g | Fruitful Mango HI |
Vulling
300 g | Fruitful Mango HI |
Recept
100 g | Zeesan Neutraal | |
200 g | Arabesque Blanc 29 | |
200 g | passievruchten puree | |
500 g | slagroom |
-
150 g | Amandel Choco Decoratie Rolbeslag |
Afwerking
500 g | Glacage Wit * |
* geel/oranje gekleurd
Decoratie
100 g | Victoriarotsjes | |
20 st | chocoladestokje |
Werkwijze
Het sloffendeeg uitrollen tot een dikte van 4 mm.Plakken van 8 cm doorsnede uitsteken met een gangmakerring waarin gebakken wordt.
Meng de Perla Amandelpan met de Fruitfull Mango HI, spuit 15 gram in het midden van de deegplak.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C
Baktijd ca. 20 minuten.
Kleine flexipan bolletjes vullen met Fruitful Mango HI en invriezen.
Meng de passievruchten puree met de gesmolten Arabesque Blanc 29 tot een gladde massa.
Meng dit met de Zeesan Neutraal tot een gladde massa.
Spatel de slagroom, die voor 75 % is opgeklopt, erdoor.
Spuit de bavaoise in de flexipan matten en druk hierin het bevroren interieur van Fruitful Mango HI.
Glad afstrijken en afdekken met een chocolade biscuit.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Doorhalen met de geel/oranje gekleurde glacage en op de gebakken sloffenbodem zetten.
Afwerken met kleine victoriarotsjes en een chocoladestokje.
Uitkomst 20 stuks