Witte Kerststol met Maestro Boterstol
Witte Kerststol met Maestro Boterstol
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
1.000 g | 10 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
6.000 g | 60 % | water | |
3.000 g | 30 % | Maestro Boterstol |
Vulling
10.000 g | 100 % | rozijnen | |
2.000 g | 20 % | krenten | |
1.000 g | 10 % | Sardimix | |
1.500 g | 15 % | Muesli Melange |
Vulling 2
6.900 g | Perla met Ei |
Afwerking
3.000 g | Dip Neutraal | ||
3.000 g | Scaldis Wit | ||
2.300 g | chocolade bloesem wit |
Werkwijze
De Muesli Melange ca. 20 minuten weken in 15% water, berekend over het gewicht van de Muesli Melange.Van alle grondstoffen een afgekneed deeg vormen.
Vulling direct doorwerken.
Temperatuur deeg en zuidvruchten 25°C.
Afwegen 750 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Aanpunten.
Iets los laten komen en een gleuf inrollen voor de spijs.
Pil spijs van 150 gram invouwen, goed aandrukken en op de bakplaat leggen.
Narijs 30 minuten.
Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 46 stuks.
Maak voor de afwerking een mengsel van de Dip Neutraal en Scaldis Wit,
hiermee de stol overgieten en direct afwerken met Chocolade Bloesem Puur.