Winterzon
Winterzon
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
1.200 g | 12 % | gist | |
5.800 g | 58 % | water | |
3.000 g | 30 % | Maestro Boterstol | |
500 g | 5 % | Amarenen Siroop | |
100 g | 1 % | Cacao |
Vulling
8.000 g | 80 % | rozijnen | |
2.000 g | 20 % | Amarenen Kersen | |
3.000 g | 30 % | bitterkoekjes |
Decoratie
1.500 g | amandelstaafjes (20 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Vormen en decoreren.
Narijs ca. 50 minuten.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 25 minuten.
Uitkomst 75 stuks