Recepten Recepten

Winterse Kruidenplaatcake

Fonceerdeeg

600 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
250 g   Fruitful Apricot Jam

Recept

2.000 g   Fantasy Kruiden Cake
900 g   water
900 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

760 g   krenten

Afwerking

1.200 g   Glaceer Ganache met Arabesque Noir 72
Winterse Kruidenplaatcake

Werkwijze

Twee platen van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en fonceren met hardewenerdeeg van 1,5 mm dik (licht prikken).
Bestrijken met Fruitful Apricot Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Als laatste de vulling doordraaien.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 45 minuten.

Na het afkoelen grof afwerken met Ganache.
Snijden in stukken van 7 x 18 cm.

Uitkomst 16 stuks