Winterse Kruidenplaatcake
Winterse Kruidenplaatcake
Fonceerdeeg
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
250 g | Fruitful Apricot Jam |
Recept
2.000 g | Fantasy Kruiden Cake | |
900 g | water | |
900 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
760 g | krenten |
Afwerking
1.200 g | Glaceer Ganache met Arabesque Noir 72 |
Werkwijze
Twee platen van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en fonceren met hardewenerdeeg van 1,5 mm dik (licht prikken).Bestrijken met Fruitful Apricot Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Als laatste de vulling doordraaien.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 45 minuten.
Na het afkoelen grof afwerken met Ganache.
Snijden in stukken van 7 x 18 cm.
Uitkomst 16 stuks