Winterse Anijskruidenplaatcake
Winterse Anijskruidenplaatcake
Fonceerdeeg
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
250 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept
2.000 g | Fantasy Kruiden Cake | |
900 g | water | |
900 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
500 g | krenten | |
200 g | cranberry stukjes |
Decoratie
600 g | anijs kruimeldeeg | |
200 g | greinsuiker P2 |
Werkwijze
Twee platen van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en fonceren met hardewenerdeeg van 1,5 mm dik (licht prikken).Bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Als laatste de vulling doordraaien.
Verdeel het beslag over de twee platen, ca. 2200 gram per plaat.
Bestrooi met 300 gram anijs-kruimeldeeg en 50 gram greinsuiker per plaat.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 45 - 50 minuten.
Na het afkoelen snijden in stukken van 7 x 18 cm.
Uitkomst 16 stuks