Winter Opera Tompouce
Winter Opera Tompouce
Bodem
4 st | tompouce plakken 46 x 11 cm | |
100 g | Scaldis Wit |
Vulling 1
325 g | Maestro Creme Vanille | |
800 g | water | |
20 g | Araba Mocca |
Vulling 2
275 g | Maestro Creme Vanille | |
750 g | water | |
120 g | Arabesque Noir 58 |
Afwerking
250 g | Gletscher Fondant | |
125 g | Arabesque Noir 58 | |
25 g | water |
-
75 g | Gletscher Fondant | |
2 g | Araba Mocca |
Decoratie
225 g | Choco Creme au Beurre met Cremo B Poeder |
Werkwijze
De tompouce plakken inspuiten met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.Maestro Creme Vanille en Araba Mokka mengen, 3 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.
Maestro Creme Vanille en gesmolten Arabesque Noir 58 mengen, 3 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.
Beide naast elkaar in een spuitzak doen en twee stroken tompouce zigzag opspuiten met de duoroom.
Verwarm de Gletscher Fondant tot ca. 50°C en slap af met het water.
Voeg de gesmolten Arabesque Noir 58 toe voor een chocolade fondant, voeg eventueel nog iets water toe.
Eventueel de chocolade fondant nog iets bijwarmen tot 45 a 50°C, bestrijk hier de bovenste twee plakken mee.
Breng een decoratie aan met streepjes Gletscher Fondant gemengd met Araba Mokka.
Na het aandrogen snijden in 20 tompoucen.
De tompoucen afwerken met chocolade creme, een mokka boontje en een chocolade decoratie.
Uitkomst 20 stuks