Whoopie Sneeuwpop Lollies
Whoopie Sneeuwpop Lollies
Recept
1.000 g | Vero Plaatcake | |
400 g | water | |
400 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling 1
784 g | Dip Neutraal (7 g per stuk) |
Vulling 2
448 g | Fruitful Raspberry Jam (4 g per stuk) |
Afwerking
1.120 g | Dip Neutraal (10 g per stuk) |
Decoratie 1
448 g | hazelnootgruis (4 g per stuk) |
Decoratie 2
2.240 g | Maro 1:2 Vorm (20 g per stuk) |
Werkwijze
Vero Plaatcake, Muffinolie en water mengen, 3 minuten in de tweede versnelling draaien.Spuit 2 doppen van 4 gram beslag tegen elkaar aan (224 stuks).
Oventemperatuur:
Inschietoven 230°C.
Rotatieoven 220°C.
Baktijd 6 minuten.
Na het bakken koelen.
De Dip soepel en luchtig tot een houdbare crème draaien.
Spuit op 1 helft houdbare crème.
Spuit in het midden van ieder bolletje een dopje Fruitful Raspberry Jam.
Met de tweede helft sluiten.
Een lollie of ijsstokje erin duwen en invriezen.
Na het vriezen door de Dip halen en in de hazelnoot kc zetten.
Afwerken met gekleurde marsepein.
Uitkomst 112 stuks