Recepten Recepten

Whoopie Roze

Recept

1.000 g   Vero Boerencake Koppig
300 g   water
5 g   Paars/Rood E122

Vulling 1

400 g   Dip Neutraal

Vulling 2

240 g   Fruitful Raspberry Jam

Decoratie

20 g   kristalsuiker
Whoopie Roze

Werkwijze

Vero Boerencake Koppig, water en kleurstof mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.
Spuit 80 doppen van 16 gram beslag.

Als decoratie roodgekleurde kristalsuiker over het beslag strooien.

Oventemperatuur:
Inschietoven 230°C.
Rotatieoven 220°C.
Baktijd 6 minuten.

Na het bakken de doppen koelen.
De Dip soepel en luchtig tot een houdbare crème draaien.
Vullen met 10 gram houdbare crème.
Spuit in het midden een dopje Fruitful Raspberry Jam van 6 gram.
Met de tweede dop sluiten.

Uitkomst 40 stuks