Whoopie Roze
Whoopie Roze
Recept
1.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
300 g | water | |
5 g | Paars/Rood E122 |
Vulling 1
400 g | Dip Neutraal |
Vulling 2
240 g | Fruitful Raspberry Jam |
Decoratie
20 g | kristalsuiker |
Werkwijze
Vero Boerencake Koppig, water en kleurstof mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.Spuit 80 doppen van 16 gram beslag.
Als decoratie roodgekleurde kristalsuiker over het beslag strooien.
Oventemperatuur:
Inschietoven 230°C.
Rotatieoven 220°C.
Baktijd 6 minuten.
Na het bakken de doppen koelen.
De Dip soepel en luchtig tot een houdbare crème draaien.
Vullen met 10 gram houdbare crème.
Spuit in het midden een dopje Fruitful Raspberry Jam van 6 gram.
Met de tweede dop sluiten.
Uitkomst 40 stuks