Whoopie-Lollies
Whoopie-Lollies
Recept
1.500 g | Vero Boerencake Koppig | |
450 g | water |
Vulling 1
847 g | Dip Neutraal (7 g per stuk) |
Vulling 2
484 g | Fruitful Raspberry Jam (4 g per stuk) |
Afwerking
1.210 g | Dip Neutraal (10 g per stuk) |
Decoratie
484 g | Pajets Chocolade (4 g per stuk) |
Werkwijze
Vero Boerencake Koppig en water mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.Spuit 242 doppen van 8 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 230°C.
Rotatieoven 220°C.
Baktijd 6 minuten.
Na het bakken de doppen koelen.
De Dip soepel en luchtig tot een houdbare crème draaien.
Spuit op 1 dop een ring houdbare crème.
Spuit in het midden een dopje Fruitful Raspberry Jam.
Met de tweede dop sluiten.
Een lollie of ijsstokje erin duwen en invriezen.
Na het vriezen door de Dip halen en in de Pajets Puur zetten.
Uitkomst 121 stuks
Voor kleur en smaak kan een keuze gemaakt worden uit diverse Dip soorten.