Whoopie Geel
Whoopie Geel
Recept
1.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
300 g | water | |
8 g | Citroengeel E102 |
Vulling 1
400 g | Dip Choco |
Vulling 2
240 g | Fruitful Raspberry Jam |
Werkwijze
Vero Boerencake Koppig, water en kleurstof mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.Spuit 80 doppen van 16 gram beslag.
Spuit als decoratie een gezichtje van Whoopie Choco beslag.
(toevoeging van 40 gram suiker en 40 gram cacao op 1300 gram Farmers Cakebeslag).
Oventemperatuur:
Inschietoven 230°C.
Rotatieoven 220°C.
Baktijd 6 minuten.
Na het bakken de doppen koelen.
De Dip soepel en luchtig tot een houdbare crème draaien.
Vullen met 10 gram houdbare crème.
Spuit in het midden een dopje Fruitful Raspberry Jam van 6 gram.
Met de tweede dop sluiten.
Uitkomst 40 stuks