Whoopie Geboorte
Whoopie Geboorte
Recept
1.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
300 g | water |
Vulling 1
400 g | Dip Neutraal |
Vulling 2
240 g | Fruitful Raspberry Jam |
Decoratie
160 g | muisjes (4 g per stuk) |
Werkwijze
Vero Boerencake Koppig en water mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.Spuit 80 doppen van 16 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 230°C.
Rotatieoven 220°C.
Baktijd 6 minuten.
Na het bakken de doppen koelen.
De Dip soepel en luchtig tot een houdbare crème draaien.
Vullen met 10 gram houdbare crème.
Spuit in het midden een dopje Fruitful Raspberry Jam van 6 gram.
Met de tweede dop sluiten.
De zijkant decoreren met muisjes.
Uitkomst 40 stuks