Whoopie Choco
Whoopie Choco
Recept
1.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
300 g | water | |
40 g | Cacao | |
40 g | suiker |
Vulling 1
430 g | Dip Neutraal |
Vulling 2
260 g | Fruitful Raspberry Jam |
Decoratie
4 g | Mont Blanc cacao |
Werkwijze
Vero Boerencake Koppig, suiker, cacao en water mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.Spuit 86 doppen van 16 gram beslag.
Als decoratie Mont Blanc Cacao (50% mont Blanc / 50% cacao) over het beslag strooien.
Oventemperatuur:
Inschietoven 230°C.
Rotatieoven 220°C.
Baktijd 6 minuten.
Na het bakken de doppen koelen.
De Dip soepel en luchtig tot een houdbare crème draaien.
Vullen met 10 gram houdbare crème.
Spuit in het midden een dopje Fruitful Raspberry Jam van 6 gram.
Met de tweede dop sluiten.
Uitkomst 43 stuks