Recepten Recepten

Whoopie Choco

Recept

1.000 g   Vero Boerencake Koppig
300 g   water
40 g   Cacao
40 g   suiker

Vulling 1

430 g   Dip Neutraal

Vulling 2

260 g   Fruitful Raspberry Jam

Decoratie

4 g   Mont Blanc cacao
Whoopie Choco

Werkwijze

Vero Boerencake Koppig, suiker, cacao en water mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.
Spuit 86 doppen van 16 gram beslag.

Als decoratie Mont Blanc Cacao (50% mont Blanc / 50% cacao) over het beslag strooien.

Oventemperatuur:
Inschietoven 230°C.
Rotatieoven 220°C.
Baktijd 6 minuten.

Na het bakken de doppen koelen.
De Dip soepel en luchtig tot een houdbare crème draaien.
Vullen met 10 gram houdbare crème.
Spuit in het midden een dopje Fruitful Raspberry Jam van 6 gram.
Met de tweede dop sluiten.

Uitkomst 43 stuks