Warme Winterharten met Fantasy Kruiden Cake
Warme Winterharten met Fantasy Kruiden Cake
Recept
2.000 g | Fantasy Kruiden Cake | |
1.000 g | boter | |
500 g | patent tarwebloem | |
275 g | ei | |
250 g | bruine basterdsuiker |
Afwerking
130 g | Ovex Liquide |
Decoratie
160 g | greinsuiker P2 |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen tot een deeg.Eventueel koelen voor het verwerken.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 6 mm, met de hartsteker harten uitsteken.
De bakplaat inspuiten met Carlex Spray en de deegharten op de plaat leggen.
Strijken met Ovex Liquide en bestrooien met greinsuiker P2.
Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd 20 minuten.
UItkomst 90 stuks
Om de uitrolband schoon te houden kun je het deeg op de werkbank steken.