Vruchten Smulband
Vruchten Smulband
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
500 g | 5 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
6.000 g | 60 % | water | |
2.000 g | 20 % | Maestro Boterstol | |
1.000 g | 10 % | boter | |
400 g | 4 % | Amore Fruit |
Vulling
6.500 g | 65 % | Vruchtenmelange |
-
4.150 g | slagroom | ||
1.400 g | suiker | ||
675 g | boter |
Werkwijze
De Vruchtenmelange wassen, minimaal 4- en maximaal 24 uur van te voren weken.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 900 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Plaats 10 stukjes in de ingesmeerde tulbandvormen.
Giet ca. 70 gram roommassa* over de deegstukjes
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 190°C.
Baktijd ca. 35 minuten.
Uitkomst 88 tulbanden.
*Roommassa:
Verwarm de slagroom met de suiker tot aan het kookpunt.
Van het vuur halen en de boter doormengen.