Vruchten Sloftaart
Vruchten Sloftaart
Recept
2.000 g | Kanomix | |
900 g | boter | |
100 g | ei | |
50 g | water | |
80 g | Citroenrasp | |
10 g | bakkerszout |
Vulling 1
1.000 g | Perla Amandelpan |
Vulling 2
2.000 g | Gele room met Minuta VV |
Decoratie
2.000 g | fruit |
Afwerking
500 g | ColdJel Neutraal |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 8 mm.
Plakken uitsteken met een ring van 18 cm doorsnede waarin gebakken wordt.
In het midden Perla Amandelpan spuiten, de rand vrijhouden.
Spuit op 300 gram deeg 100 gram Perla Amandelpan.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatie oven 180°C
Baktijd 25 minuten.
De bodems moeten mooi goudbruin gebakken zijn.
Na het koelen bestrijken met gele room.
Decoreren met vers fruit en afgeleren.
Uikomst 10 stuks