Voorjaarswrap
Voorjaarswrap
Recept
1.000 g | Super Mosca | |
700 g | water | |
650 g | melk | |
400 g | ei |
Vulling
300 g | Zeesan Tiramisu | |
375 g | water | |
1.500 g | slagroom | |
220 g | Pajets Chocolade |
Afwerking
300 g | Scaldis Puur | |
2.000 g | Fruitful Cherry | |
800 g | slagroom |
Decoratie
500 g | choco decor |
Werkwijze
Super Mosca, ei, water en de helft van de melk mengen.Vervolgens de rest van de melk toevoegen tot de gewenste dikte van het beslag is verkregen.
Het beslag is nu klaar voor gebruik.
Meng de Zeesan Tiramisu met water van 30°C tot een gladde massa.
Spatel vervolgens de slagroom die voor 75% is opgeklopt er in 2 gedeeltes door en als laatste de pajets doormengen.
Vul de pannekoek van 18 cm doorsnede in het midden met 50 gram bavaroise en oprollen.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
De bevroren gevulde pannenkoek doormidden snijden en de snijkant doorhalen met Scaldis en rechtop zetten.
De opening vullen met Fruitful Cherry en een bolletje slagroom.
Decoreren met twee chocoladestaafjes.
Uitkomst 45 stuks