Volkorenpuntjes met Exakt Ambacht Mout
Volkorenpuntjes met Exakt Ambacht Mout
Recept
10.000 g | 100 % | volkorentarwemeel | |
600 g | 6 % | gist | |
180 g | 1.8 % | bakkerszout | |
6.400 g | 64 % | water | |
1.500 g | 15 % | Exakt Ambacht Mout |
Afwerking
626 g | Ovex Liquide (2 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Na een korte rust puntjes vormen.
Strijken met Ovex Liquide.
Eventueel decoreren met Decor Sesamzaad.
Narijs 90 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 8 minuten.
Uitkomst 313 stuks