Volkoren Vol Vulling
Volkoren Vol Vulling
Recept
10.000 g | 100 % | volkorentarwemeel | |
300 g | 3 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
7.000 g | 70 % | water | |
400 g | 4 % | Maestro Volkoren |
Vulling
800 g | 8 % | mosterd grof | |
3.000 g | 30 % | oude kaasblokjes | |
2.000 g | 20 % | gebakken spekblokjes | |
1.000 g | 10 % | Zonnebloempitten |
Decoratie
1.220 g | geraspte kaas (20 g per stuk) | ||
1.830 g | Zonnebloempitten (30 g per stuk) |
Werkwijze
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 400 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Puntrijs 30 minuten.
Opmaken en decoreren met Zonnebloempitten.
Op geperforeerde platen (gebruik papier).
In de koeling plaatsen (minimaal 16 uur) en de volgende dag afbakken.
Voor het bakken insnijden en overstrooien met geraspte kaas.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd ca. 35 minuten.
Uitkomst 61 stuks