Vloerbrood Bulkrijs Methode
Vloerbrood Bulkrijs Methode
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
200 g | 2 % | gist | |
150 g | 1.5 % | bakkerszout | |
8.500 g | 85 % | water | |
400 g | 4 % | Amore Rustique |
Werkwijze
Kneed aanvankelijk een deeg met 60% water.Voeg, wanneer het deeg gevormd is, het resterende water geleidelijk toe.
Deegtemperatuur 25°C.
Voorrijs 45 minuten.
Afwegen 520 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Vormen en in mandjes met de sluiting naar onder laten rijzen.
Narijs 60 minuten.
Plaats de deegstukken op inschietapparaten met de sluiting naar boven.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 36 stuks