Viva Lasagna
Viva Lasagna
Recept
2.250 g | 75 % | tarwebloem | } 100% |
750 g | 25 % | Panoplus Nacho | } |
30 g | 1 % | gist | |
60 g | 2 % | bakkerszout | |
1.290 g | 43 % | water | |
150 g | 5 % | olijfolie |
Vulling
1.500 g | gehakt half/half | ||
22 g | bakkerszout | ||
5 g | peper | ||
5 g | italiaanse kruiden | ||
2.750 g | Pizza Topping |
Afwerking
1.625 g | mozzarella (25 g per stuk) |
Werkwijze
Het gehakt met de kruiden rul bakken en vermengen met de Pizza Topping.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Bulkrijs 45 minuten.
Verdeel het deeg in twee stukken:
1 deegstuk van 1200 gram voor de middenplak en een deegstuk van 3300 gram.
Het deegstuk voor middenplak uitrollen tot een dikte van 1 mm.
Ronde plakken uitsteken met een doorsnede van 8,4 cm (ca. 17 gram).
Narijs 20 minuten.
Oventemperatuur 250°C
Baktijd ca. 5 minuten.
Het tweede deegstuk uitrollen tot een dikte van 2 mm.
Ronde plakken uitsteken met een doorsnede van 15 cm (ca. 50 gram).
Fonceer de vormen en vul deze met 30 gram vulling.
Plaats hierop de gebakken middenplak en vul af met 35 gram vulling.
Plak van ca. 25 gram Mozzarella opleggen.
Narijs 50 minuten
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 minuten.
Uitkomst 65 stuks