Vikorn Volkoren
Vikorn Volkoren
Recept
5.000 g | 50 % | Vikorn Volkoren 50 MZ * | } 100% |
5.000 g | 50 % | volkorentarwemeel | } |
200 g | 2 % | gist | |
6.000 g | 60 % | water |
* Vikorn Volkoren 50 MZ bevat zout!
Decoratie
540 g | Decor DeLuxe (30 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 860 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren.
Narijs 60 minuten.
V-vormen insnijden.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 45 minuten.
Uitkomst 18 stuks
Extra toevoegingen kunnen de beweringen ten aanzien van Vikorn ongeldig maken.