Vikorn
Vikorn
Recept
5.000 g | 50 % | Vikorn 50 MZ * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
250 g | 2.5 % | gist | |
5.400 g | 54 % | water |
* Vikorn 50 MZ bevat zout!
Decoratie
245 g | 2.4 % | Decor Tarwegries |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 440 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren met Decor Tarwegries.
Narijs 60 minuten.
V-vorm insnijden.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 40 minuten.
Uitkomst 35 broden.
Extra toevoegingen kunnen de beweringen ten aanzien van Vikorn ongeldig maken.