Recepten Recepten

Very Peri Bar

Recept

800 g   Vero Plaatcake
320 g   water
400 g   slagroom

Recept 1

300 g   Dip Neutraal
300 g   Arabesque Blanc 29
60 g   Butterscotch Granulaat

Recept 2

1.200 g   Bavaroise met Zeesan Forest Fruit
30 g   Blauwe kleurstof (1 g per stuk)
Very Peri Bar

Werkwijze

Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de tweede versnelling met de vlindergard.
Giet het beslag in een plaat van 60 x 20 cm.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C
Rotatieoven 165°C
Baktijd 30 minuten

Koel/vries de gebakken plaatcake, snijd in bars van 3 x 11 cm.
Verwarm zowel de Arabesque Blanc 29 als de Dip Neutraal, vermeng beide met de Butterscotch Granulaat.
Haal de cakebar tot aan de bovenkant door.

Maak de bavaroise aan en kleur deze eventueel met blauwe kleurstof.
Spuit de cakebars op met de bavaroise en decoreer naar wens.

Uitkomst 30 stuks