Very Peri Bar
Very Peri Bar
Recept
800 g | Vero Plaatcake | |
320 g | water | |
400 g | slagroom |
Recept 1
300 g | Dip Neutraal | |
300 g | Arabesque Blanc 29 | |
60 g | Butterscotch Granulaat |
Recept 2
1.200 g | Bavaroise met Zeesan Forest Fruit | |
30 g | Blauwe kleurstof (1 g per stuk) |
Werkwijze
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de tweede versnelling met de vlindergard.Giet het beslag in een plaat van 60 x 20 cm.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C
Rotatieoven 165°C
Baktijd 30 minuten
Koel/vries de gebakken plaatcake, snijd in bars van 3 x 11 cm.
Verwarm zowel de Arabesque Blanc 29 als de Dip Neutraal, vermeng beide met de Butterscotch Granulaat.
Haal de cakebar tot aan de bovenkant door.
Maak de bavaroise aan en kleur deze eventueel met blauwe kleurstof.
Spuit de cakebars op met de bavaroise en decoreer naar wens.
Uitkomst 30 stuks