Verwen appeltaartje
Verwen appeltaartje
Fonceerdeeg
5.000 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
1.200 g | Kapsel met Moscamix | |
1.200 g | Perla Amandelpan |
Vulling
5.000 g | appelparten | |
1.000 g | noten * | |
1.250 g | Vruchtenmelange ** | |
400 g | kapselkruimels | |
400 g | Appelpoeder | |
400 g | Minuta VV | |
500 g | water |
* gemengd
** Het is aan te bevelen om de Vruchtenmelange 1 dag van tevoren te laten wellen
Afwerking
2.000 g | Kruimeldeeg met Minuta VV | |
1.250 g | honing |
Werkwijze
Fonceer een taartpan van 20 cm doorsnede met een plak hardewenerdeeg.Spuit hierop een dun laagje Amandelpan en dek dit af met een plakje kapsel.
Verdeel hierop de appelvulling en bestrooi dit met kruimeldeeg.
Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 50 minuten.
Direct na het bakken met honing overgieten.
Uitkomst 20 stuks.