Vertical Layer Red Velvet
Vertical Layer Red Velvet
Recept
1.000 g | Rolbeslag met Red Velvet Cake |
Vulling 1
400 g | Fruitful Raspberry |
Vulling 2
1.000 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
250 g | roomkaas |
Decoratie
200 g | Chocoladeschaafsel Wit | |
50 g | Mont Blanc |
Werkwijze
Bak eerst de plakken rolbeslag en laat deze afkoelen.Maak daarna de botercreme aan en vermeng hieronder de roomkaas.
Snijd vervolgens van de gebakken plakken vier stroken in de lengte met een breedte van 15 cm.
Breng een laag Fruitful Raspberry aan op de plakken en daarna een laag creme met de roomkaas.
Leg vervolgens de vier stroken achter elkaar en rol deze tot een grote rol op.
Plaats op een karton en laat de taart eerst opstijven in de vriezer.
Maskeer de taart met de creme met roomkaas en zet aan met schaafsel van witte chocolade.
Afpoederen met Mont Blanc en decoreren naar wens.
Uitkomst 1 stuks