Recepten Recepten

Vertical Layer Choco Sinaas

Rolbeslag

300 g   Rolbeslag met Sachermix
500 g   Rolbeslag met Fantasy Orange Cake

Vulling 1

400 g   Fruitful Orange Cream

Vulling 2

600 g   Choco Bavaroise met Zeesan Choco

Afwerking

500 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder
50 g   Arabesque Noir 58

Decoratie

150 g   Pajets Chocolade
50 g   decoratie
Vertical Layer Choco Sinaas

Werkwijze

Bak eerst de plakken rolbeslag en laat deze afkoelen.

Snijd vervolgens van de gebakken plakken sinaasappel en choco twee stroken in de lengte met een breedte van 15 cm.
Smeer alle vier de stroken in met een laagje Fruitful Orange en vervolgens met de Chocoladebavarois.
Leg nu de sinaasappel stroken op de chocolade stroken en leg deze achter elkaar.

Rol de eerste stapel van twee stroken op, en rol deze vervolgens verder op de andere stapel van twee stroken.
Plaats op een karton en laat de taart eerst opstijven in de vriezer.

Maak de crème au beurre aan en voeg als laatste de gesmolten Arabesque Noir 58 toe.

Maskeer de taart met chocoladecrème en zet aan met chocoladepajets.

Afwerken naar wens met chocoladecreme, chocoladedecoratie en sinaasappel.

Uitkomst 1 stuks