Vegan Brownie met V-GO! Vegan Cake
Vegan Brownie met V-GO! Vegan Cake
Recept
1.250 g | V-GO! Vegan Cake | |
800 g | water | |
600 g | poedersuiker | |
50 g | Cacao |
-
300 g | creme margarine | |
600 g | Arabesque Noir 58 |
Afwerking
750 g | Sweet Glacé Choc Zacht |
Werkwijze
Meng de V-GO! Vegan Cake, poedersuiker en cacao met het water gedurende 8 minuten in de eerste versnelling.Smelt de Arabesque Noir 58 en los hier de creme margarine in op. Voeg dit toe aan het beslag en meng vervolgens het geheel gedurende 2 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.
Bekleed een bakplaat van 60 x 40 cm (hoge randen) met bakpapier.
Spuit het papier in met een beetje Carlex zodat de brownie goed lost na het bakken.
Giet het beslag in de bakplaat en strijk dit glad.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 - 35 minuten.
Na het bakken en afkoelen, eventueel invriezen.
Lossen en de gesmolten Sweet Glacé Choc Zacht verdelen en met een glaceermes een decoratie aanbrengen.
Brownie snijden in bijv. 7,9 x 4 cm (5 banen van ca. 58 cm en die banen in 14 stuks).
Uitkomst 70 stuks