Variatie Bombe's
Variatie Bombe's
Recept
500 g | Zeesan Neutraal * | |
625 g | water | |
2.500 g | slagroom |
* Andere Zeesan is mogelijk
Vulling
330 g | Rolbeslag met Maestro Moscovisch |
Afwerking
550 g | ColdJel Neutraal | |
275 g | Pajets Chocolade |
Fonceerdeeg
550 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
165 g | Fruitful Raspberry Jam |
Werkwijze
Meng de Zeesan Neutraal en water tot een gladde massa.Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Vul de Flexipan mat (1268) met ca. 65 gram bavaroise.
Bedek de bavaroise met een plakje rolbeslag.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Verwarm de Coldjel tot tenminste 45°C.
Zowel de ColdJel Neutraal als de ColdJel Ivoor zijn te kleuren.
Om de ColdJel iets vloeibaarder te maken voeg ongeveer 5% water toe.
Los de bevroren Bombe's uit de Flexipan mat en doorhalen in de ColdJel.
Decoreren met Pajets Chocolade.
Strijk de gebakken harderwenerplakjes met Fruitful Raspberry Jam.
Plaats de Bombe's op het harderwenerplakje.
Uitkomst 55 stuks