Valentijnshart
Valentijnshart
Recept
1.000 g | Fantasy RedVelvet Cake | |
500 g | ei | |
450 g | boter | |
75 g | water |
Vulling
200 g | MonChou | |
80 g | Cremo B Poeder | |
200 g | water |
Afwerking
300 g | Maro 1:3 Rol | |
300 g | Maro 1:3 Rol Rose |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de laagste versnelling.Soortelijk gewicht ca. 900 gram.
Vul de Bakvorm plaatcake (37 x 27,5 cm) met het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 175°C.
Rotatieoven 155°C.
Baktijd 30 minuten.
Na het bakken invriezen en daarna 6 harten uit de plak steken.
Vulling:
Cremo B Poeder en water mengen en gladroeren.
De MonChou 5 minuten in de 2e versnelling opkloppen.
De Cremo B compositie in gedeeltes aan de MonChou toevoegen.
Vul en strijk de harten aan met de MonChou vulling.
Maak van de Maro 1:3 Rol en de Maro 1:3 Rol Rose strengen en rol deze in elkaar als een spiraal.
De spiralen uitrollen en hiermee de harten bekleden.
Decoreren naar wens.
Uitkomst 6 stuks