Valentijngebak
Valentijngebak
Recept
1.000 g | Macaronmix Amandel | |
200 g | water * |
* voor gekleurde macarons voeg kleurstof toe (verminder het water met de hoeveelheid kleurstof)
Vulling 1
480 g | Creme met Dip en Slagroom |
Vulling 2
480 g | Fruitful Blueberry |
Werkwijze
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 2e versnelling met vlindergard.Spuit 48 hartvormen van ongeveer 20 gram en 24 kleintjes van 8 gram op een bakplaat met siliconenpapier.
Na het opspuiten minimaal 2 uur laten drogen.
Oventemperatuur 150°C.
Baktijd 25 minuten (bakken met de schuif open).
Spuit 20 gram Fruitful Blueberry op de macaron en spuit daarna 20 gram creme op de Fruitful Blueberry.
Zet de tweede macaron op de creme.
Spuit een rozetje van creme bovenop het gebakje en daarna licht decoreren met Mont Blanc.
Plaats als laatste een klein hartje op het rozetje creme.
Eventueel decoreren met een kleine blaadje bladgoud.
Uitkomst 24 stuks