Vaderdag Tompouce
Vaderdag Tompouce
-
4 st | tompouce plakken 46 x 11 cm | |
100 g | Scaldis Wit |
Vulling
350 g | Minuta Tom P GB | |
875 g | water | |
650 g | Fruitful Rum Raisin |
Afwerking
100 g | Fruitful Apricot Jam | |
200 g | Gletscher Fondant * |
* gekleurd met Araba Mocca
Decoratie
100 g | Maro 1:2 Vorm |
Werkwijze
Minuta Tom P GB en water mengen, 5 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.Als laatste de Fruitful Rum Raisin doormengen.
Daarna is de room klaar voor verwerking.
De tompouce plakken instrijken met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.
Vullen met een lekkere laag van deze room en de bovenplak erop leggen.
De bovenzijde abrikoteren en glaceren met gekleurde Gletscher Fondant.
Decoreren met een stropdas van marsepein,
Na het aandrogen 4,5 cm breed snijden.
Uitkomst 20 stuks