Tuttifruttibroodje met KornPlus 50 MZ
Tuttifruttibroodje met KornPlus 50 MZ
Recept
5.000 g | 50 % | KornPlus 50 MZ * | } 100% |
5.000 g | 50 % | volkorentarwemeel | } |
600 g | 6 % | gist | |
5.400 g | 54 % | water | |
1.000 g | 10 % | Korent Ambacht |
* Panomix Kornplus bevat zout!
Vulling
7.000 g | 70 % | tutti frutti | |
2.000 g | 20 % | Muesli Melange | |
2.000 g | 20 % | rozijnen |
Decoratie
1.100 g | Decor Sesamzaad |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de 1e versnelling kneden.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 400 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Opbollen en iets langrollen.
Decoreren met Decor Sesamzaad.
In de Zeebonkbakblikken leggen.
Narijs 60 minuten tot bovenkant rand.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.
Rotatieoven 210°C.
Uitkomst 70 tuttifruttibroden.