Tuttifruttibrood met Muesli 30 MZ
Tuttifruttibrood met Muesli 30 MZ
Recept
10.000 g | 100 % | volkorentarwemeel | |
1.000 g | 10 % | gist | |
6.500 g | 65 % | water | |
3.000 g | 30 % | Muesli 30 MZ * |
* Muesli 30 MZ bevat zout!
Vulling
8.000 g | 80 % | tutti frutti | |
2.000 g | 20 % | rozijnen |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Met 60% water beginnen en de rest in gedeeltes toevoegen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 350 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Opbollen en iets langrollen.
Rondom decoreren met Decor Speltvlokken.
In de zeebonkblikken leggen.
Narijs 45 minuten (tot ca. 1 cm onder de rand).
Blikken omdraaien op een bakplaat.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 38 minuten.
Na het bakken direct lossen.
Uitkomst 87 stuks.