Recepten Recepten

Tulpmuffins Choco

Recept

1.000 g   Panovite Muffin Choco
400 g   water
400 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

200 g   chocolade callets *

* In drie smaken, pas op witte chocolade bakt altijd licht bruin op.

Decoratie

200 g   amandelstaafjes (10 g per stuk)
Tulpmuffins Choco

Werkwijze

Panovite Muffin Choco, water en Muffinolie met de vlinder tot een glad beslag draaien.
Planeetmenger 5 minuten in 1e versnelling.
Als laatste de vulling doormengen.

Met een ijsschep 100 gram beslag in de Tulp Muffincup scheppen.
Royaal decoreren met amandelstaafjes.

Overtemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Stoom schuif dicht.
Baktijd ca. 35 minuten.

Uitkomst 20 stuks

Tip: Varieer met de vulling en decoratie!
Vulling: cranberries (diepvries) / Decoratie: kruimeldeeg
Vulling: walnootstukjes / Decoratie: Mont Blanc
Vulling: blauwe bessen (diepvries) / Decoratie: Greinsuiker P2