Tulpmuffins Choco
Tulpmuffins Choco
Recept
1.000 g | Panovite Muffin Choco | |
400 g | water | |
400 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
200 g | chocolade callets * |
* In drie smaken, pas op witte chocolade bakt altijd licht bruin op.
Decoratie
200 g | amandelstaafjes (10 g per stuk) |
Werkwijze
Panovite Muffin Choco, water en Muffinolie met de vlinder tot een glad beslag draaien.Planeetmenger 5 minuten in 1e versnelling.
Als laatste de vulling doormengen.
Met een ijsschep 100 gram beslag in de Tulp Muffincup scheppen.
Royaal decoreren met amandelstaafjes.
Overtemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Stoom schuif dicht.
Baktijd ca. 35 minuten.
Uitkomst 20 stuks
Tip: Varieer met de vulling en decoratie!
Vulling: cranberries (diepvries) / Decoratie: kruimeldeeg
Vulling: walnootstukjes / Decoratie: Mont Blanc
Vulling: blauwe bessen (diepvries) / Decoratie: Greinsuiker P2