Tulpmuffins
Tulpmuffins
Recept
1.000 g | Royal Muffin | |
450 g | water | |
400 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
200 g | Hazelnootstukjes |
Decoratie
200 g | hazelnoten (10 g per stuk) |
Werkwijze
Royal Muffin, water en Muffinolie met de vlinder tot een glad beslag draaien.Planeetmenger 5 minuten in 1e versnelling.
Als laatste de vulling doormengen.
Met een ijsschep 100 gram beslag in de Tulp Muffincup scheppen.
Royaal decoreren met hazelnoten.
Na het bakken eventueel decoreren met Scaldis (ca. 5 gram).
Overtemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Stoom schuif dicht.
Baktijd ca. 35 minuten.
Uitkomst 20 stuks
Tip: Varieer met de vulling en decoratie!
Vulling: rode bessen (diepvries) / Decoratie: Scaldis Puur
Vulling: walnootstukjes / Decoratie: Mont Blanc
Vulling: stukjes kokosmakroon / Decoratie: Scaldis Melk