Tulp Rottura's Nacho
Tulp Rottura's Nacho
Recept
7.500 g | 75 % | tarwebloem | } 100% |
2.500 g | 25 % | Panoplus Nacho | } |
150 g | 1.5 % | bakkerszout | |
400 g | 4 % | gist | |
5.200 g | 52 % | water | |
300 g | 3 % | Gamma Extra |
Vulling
1.700 g | 17 % | mosterd grof | |
900 g | 9 % | olijfolie |
Afwerking
930 g | geraspte kaas (3 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1540 gram.
Vormen als brood.
Deegrijs 30 minuten.
Uitrollen op 50 x 25 cm.
Vulling mengen, hiermee de boven en onderkant van de plak instrijken.
De deegplak met een grote krabber in blokjes steken van 2 x 2 cm.
De blokjes ruim besprenkelen met olijfolie.
De tulpvormen vullen met 60 gram blokjes.
Narijs 50 minuten.
Bestrooien met geraspte kaas.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 15 minuten.
Uitkomst 310 stuks