Tulp Muffin Sinaasappel Kaneel
Tulp Muffin Sinaasappel Kaneel
Recept
1.000 g | Royal Muffin | |
450 g | water | |
400 g | Muffinolie * | |
20 g | Kaneel Orenta |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Decoratie 1
90 g | Fruitful Orange Cream (5 g per stuk) |
Decoratie 2
90 g | sinaasappelpartjes (5 g per stuk) | |
36 g | sinaasappelzeste (2 g per stuk) |
Afwerking
180 g | Paletta Spray Neutraal (10 g per stuk) |
Werkwijze
Royal Muffin, water, Muffinolie en Kaneel Orenta met de vlinder tot een glad beslag draaien.Planeetmenger 5 minuten in 1e versnelling.
Met een ijsschep 100 gram beslag in de Tulp Muffincup scheppen.
Overtemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd ca. 35 minuten.
Na het bakken een spiraal Fruitful Orange Cream opspuiten.
Decoreren met wat sinaasappelzeste en sinaasappelpartjes.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 18 stuks