Tulband met Fantasy Lemon Cake
Tulband met Fantasy Lemon Cake
Recept
2.800 g | Fantasy Lemon Cake | |
1.200 g | ei | |
900 g | Muffinolie * | |
350 g | water | |
250 g | suiker |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
450 g | ColdJel Neutraal |
Decoratie
45 g | Kookschuim (Bianca) | |
135 st | citroenschijfje | |
45 g | chocolade stukjes |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.Om er zeker van te zijn dat de citroenstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het aan te bevelen om het eerst aan te krabben voor het uitscheppen.
Smeer de tulbanden met Carlex.
Schep 600 gram besag in de tulbandvorm van 18 x 10 cm.
Oventemperatuur:
Inschietoven 165°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 45 minuten.
De (bevroren) tulbanden door de ColdJel Neutraal (ca. 45°C) halen en decoreren met (Bianca) schuimdopjes, chocoladedecoratie en wat schijfjes citroen.
Uitkomst 9 stuks