Truffel parels
Truffel parels
-
100 st | truffelkogel |
Gel
150 g | Fruitful Bl. Currant HI | |
150 g | Fruitful Red Fruit |
Ganache
235 g | bosvruchtenpuree | |
75 g | suiker | |
50 g | honing | |
220 g | Arabesque Lait 34 | |
60 g | Arabesque Noir 58 | |
60 g | boter |
Afwerking
200 g | Arabesque Blanc 29 |
Werkwijze
Forest Fruit Gel:Homogeniseer de ingrediënten tot een gel.
Forest Fruit Ganache:
Kook de puree met de suiker en de honing, vermeng dit met de Arabesque.
Homogeniseer met de boter en gebruik op kamertemperatuur.
Vul 100 witte truffelkogels met 3 gram gel en 7 gram ganache, plaats gelijk een cocktailprikker in de vulling.
Tempereer de Arabesque Blanc 29 en garneer het truffelgaatje dicht, haal vervolgens de truffels door en laat ze ondersteboven uitkristalliseren.
Uitkomst 100 stuks