Tropische Vruchtenbollen
Tropische Vruchtenbollen
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
800 g | 8 % | gist | |
6.500 g | 65 % | water | |
3.000 g | 30 % | Muesli 30 MZ * |
* Muesli 30 MZ bevat zout!
Vulling
7.000 g | 70 % | Vruchtenmelange | |
2.500 g | 25 % | rozijnen | |
2.500 g | 25 % | krenten |
Afwerking
922 g | Ovex Liquide (2 g per stuk) |
Werkwijze
De Vruchtenmelange weken als rozijnen, minimaal 4- en maximaal 24 uur van te voren.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Afwegen 2100 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Op platen zetten en strijken met Ovex Liquide.
Narijs 90 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd ca. 9 minuten.
Uitkomst 461 stuks