Tropisch Vruchtenbrood
Tropisch Vruchtenbrood
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
800 g | 8 % | gist | |
6.500 g | 65 % | water | |
3.000 g | 30 % | Muesli 30 MZ * |
* Muesli 30 MZ bevat zout!
Vulling
7.000 g | 70 % | Vruchtenmelange | |
2.500 g | 25 % | rozijnen | |
2.500 g | 25 % | krenten |
Werkwijze
De Vruchtenmelange weken als rozijnen, minimaal 4- en maximaal 24 uur van te voren.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Afwegen 450 gram.
Puntrijs 25 minuten.
Opmaken en eventueel strijken met Ovex Liquide.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd ca. 30 minuten.
Uitkomst 71 stuks
Tip: Ook lekker met 5% Decor Pompoen in het recept.