Tropicake
Tropicake
Recept
5.500 g | Vero Boerencake Koppig | |
2.000 g | water |
Vulling
1.400 g | Fruitful Tropical (50 g per stuk) |
Decoratie
280 g | amandelstaafjes (10 g per stuk) |
Werkwijze
Vero Boerencake Koppig en het water mengen, 4 minuten in de eerste versnelling draaien.265 gram beslag uitscheppen in de cakebakjes.
Bij voorkeur het beslag ca. 15 minuten laten rusten in de cakevorm.
Spuit 50 gram Fruitful Tropical in een brede zigzagvorm op het beslag.
Decoreren met de amandelstaafjes.
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C
Baktijd ca. 45 minuten
Rotatieoven 170°C.
Baktijd ca, 45 minuten.
Uitkomst 28 stuks.