Recepten Recepten

Tropicake

Recept

5.500 g   Vero Boerencake Koppig
2.000 g   water

Vulling

1.400 g   Fruitful Tropical (50 g per stuk)

Decoratie

280 g   amandelstaafjes (10 g per stuk)
Tropicake

Werkwijze

Vero Boerencake Koppig en het water mengen, 4 minuten in de eerste versnelling draaien.
265 gram beslag uitscheppen in de cakebakjes.
Bij voorkeur het beslag ca. 15 minuten laten rusten in de cakevorm.
Spuit 50 gram Fruitful Tropical in een brede zigzagvorm op het beslag.
Decoreren met de amandelstaafjes.

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.
                              
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C
Baktijd ca. 45 minuten

Rotatieoven 170°C.
Baktijd ca, 45 minuten.

Uitkomst 28 stuks.