Tricot getoerd gerezen
Tricot getoerd gerezen
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
1.000 g | 10 % | gist | |
4.200 g | 42 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Doortoeren
4.000 g | 40 % | korstboter/margarine |
Afwerking 1
900 g | Decor Tarwegries * |
* Oranje gekleurd
Afwerking 2
3.150 g | Victoriabeslag met Calif.Amandel Schaafsel |
Vulling
27.000 g | Gele room met Minuta VV |
Werkwijze
Deeg gladdraaien maar niet taai.Deegtemperatuur 22°C.
Korstboter/magarine invouwen.
Twee halve Hollandse toeren (in vieren) of drie halve Franse toeren geven (in drieën).
Uitrollen op 4 mm dikte.
Steken met de T-shirtsteker.
Decoreren met gekleurde Decor Tarwegries.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 12 minuten.
Na het bakken doorsnijden en vullen met Gele room.
Uitkomst 450 stuks.